I’m back!

Vandaag is de dag dat ik mijn nieuwe blog met jullie deel! Ik ben een hele lange tijd offline geweest, maar na lang wachten ben ik weer terug. Ik heb de laatste twee maanden ontzettend hard aan school en aan mijn nieuwe blog en domeinnaam gewerkt met een (al zeg ik het zelf) prachtig resultaat. Dus welkom op yvonnebruin.com!

Lay-out

Alles heb ik zelf gedaan. Natuurlijk heb ik zo hier en daar wat hulp gekregen als ik bijvoorbeeld de HTML-code niet snapte. Ook voor het kiezen van de juiste hosting heb ik Daphne een aantal vragen gesteld. Verder is het logo bijvoorbeeld door mij zelf ontworpen en gemaakt. Ik denk dat er de komende tijd vast nog wel wat kleine dingen zullen veranderen naar aanleiding van (jullie) feedback of dingen die eerst niet helemaal lukten. Maar over het algemeen kan ik zeggen dat ik er weer ben.

Content

Ook qua content zullen er een paar dingen veranderen. Zo gaat mijn blog nu echt grotendeels over fotografie. Dit is iets waar ik al een tijdje naar toe aan het werken was, maar nu is het eindelijk zo ver. Elke week zal er op maandag een foto van de week (The Week) online komen. Verder komt er op woensdag een artikel online uit verschillende categorieën: Must-follow, Picture Perfect, New, Personal, Tips&Tricks en Results. Op zaterdag komt er om de week een video online op mijn YouTube kanaal die ik natuurlijk ook op mijn blog deel. Hieronder een lijsje van iedere categorie met een korte uitleg:

Must-follow: In Must-follow deel ik andere fotografie bloggers of instagrammers waarvan ik vind dat je ze zeker moet volgen als je van fotografie houdt of als je mooie foto’s langs je feed wilt zien glijden.

Picture Perfect: In Picture Perfect deel ik een plek op de wereld die heel erg fotogeniek is. Ik zal een aantal zelfgemaakte foto’s delen en wat achtergrond informatie geven over deze plek.

New: In New deel ik nieuwe producten op bijvoorbeeld het gebied van fotografie met jullie. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe lenzen, tools, camera’s, literatuur, etc. Ik geef mijn mening en laat door lekker wat foto’s zien hoe het eruit ziet.

Personal: Personal zal niet mega vaak terug komen, maar in deze artikelen zal ik wat vertellen over mij en mijn leven. Dingen die ik heb meegemaakt en dat soort dingen.

Tips&Tricks: In deze artikelen zal ik een aantal tips en tricks delen op het gebied van fotografie. Er zullen verschillende technieken voorbij komen, Photoshop, techniek achter de camera, etc. Erg informatief en voorzien van de nodige foto’s.

Results: In Results deel ik de resultaten van foto’s met jullie omtrent een bepaald thema. Ik heb dan een soort (mini-)shoot gehouden en hiervan deel ik een aantal van mijn favorieten.

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en hopelijk gaan jullie genieten van al het moois dat komen gaat. Volg je mij nog niet, maar wil je dat wel doen? Ik ben op veel social media kanalen te vinden zoals Facebook (YVON) en Instagram (@Yvonne_xx_), maar je kunt mijn blog ook volgen op Bloglovin’ (YVON). Let’s rock!

My new blog is online! I’ve changed almost everything on my own, even the logo. My blog is especially for sharing everything about photography. There are different categories which you can find from now on: The Week, Must-follow, Picture Perfect, New, Personal, Tips&Tricks and Results. I am really curious about your opinion on my blog! Do you want to follow me? You can find me on Social Media and you can follow my blog on Bloglovin’ (links are linked above). Let’s rock!

Follow my blog with Bloglovin

 

Comments: 4

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge