N˚21

– Your best is all you can offer. So do it. –

Afgelopen weekend heb ik een project afgerond waar ik echt alles voor heb gegeven. Het gaat hierbij om mijn profielwerkstuk. Mijn kledinglijn moest dit weekend geshowd worden op de modeshow. Nu ik dit aan het typen ben heb ik even rust genomen van alle stress. Het is namelijk nu woensdag avond en ik ben druk bezig met alles klaar zetten voor de show. Hoe het is gegaan weet ik dus nog niet. Maar wat ik wel weet is dat ik alles heb gegeven wat ik kon geven. In plaats van 80 uur heb ik rond de 110 uur aan mijn werkstuk gewerkt. Mijn spanning begint steeds meer te komen. Want wat als het publiek het niet goed vind? Waar is al mijn inspanning dan voor geweest? Beter kan niet, anders misschien wel, maar ik heb gemaakt waar ik gelukkig van wordt. En het maakt mij niet uit of iemand anders het niet eens is met hetgeen dat ik aan het maken ben. Ik wil daarom ook graag aan jullie meegeven dat het belangrijk is dat je je hart volgt en dat je doet waar je het best in bent.

Volg mij op Instagram om te zien wat ik zo allemaal doe -> @Yvonne_xx_

Las weekend I finished a project for which I literally gave everything. I am speaking about my final school project. My clothing line was going to be showed this weekend at the fashionshow of my school. While tiping this I took a moment rest. Currently it is wednesday and I still have some things to finish. How it went? I don’t know yet. But what I do know is that I gave everything. Instead of the must of 80 hours working on this project I spent almost 110 hours work in it. I don’t know what the audience is going to think about it, but I made things that makes me happy. And it doesn’t matter if someone doesn’t share my feelings. After all I want to tell you that is it important that you follow your heart and do what you love the most and where your skills are.

You can follow me on Instagram to see what I am up to -> @Yvonne_xx_

Comments: 11

    • Gelukkig is alles super verlopen! Nu nog het cijfer afwachten ;p

  1. O wat superspannend! Ik vond het zo eng om mijn profielwerkstuk in te leveren, maar uiteindelijk heb ik er een 8,5 voor gekregen. Totaal ander onderwerp dan jij trouwens, haha! Maar wat gaaf, je eigen kledinglijn. Ik ben heel benieuwd en ik ga je gelijk volgen op Instagram! Malou x

  2. Spannend allemaal, mooi dat je gewoon je hart volgt. Het is uiteindelijk niet belangrijk wat een ander ervan vindt. Geniet ervan en blijf mooie dingen maken 🙂

  3. Wat spannend! Ik hoop dat het perfect is gegaan! En je hart volgen, dat is inderdaad altijd de beste keuze 😉

    • Het is helemaal super gegaan! De foto’s komen natuurlijk snel online!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge