N˚22

Written by Yvonne

– People will stare. Make it worth their while –

Dit keer heb ik weer een quote gevonden die alles te maken heeft met beauty. Toen ik deze quote zag staan vond ik gelijk dat er een kern van waarheid in zit. Mensen zullen altijd naar je kijken. Zelfs als je naar jouw idee niet opvalt zijn er mensen die je zien staan. Ik val echter vaak wel op aangezien mijn haar nogal opvallend is. De foto die ik bij deze quote heb gekozen is gemaakt op het I Love Beauty event waar ik zondag 19 maart samen met Daphne te vinden was. We hebben het natuurlijk erg gezellig gehad! Wat ik erg grappig vond was dat er veel producten waren die ik in andere formaten had ingeschat. Zo is dit pallet van MAC best wel klein vergeleken met mijn idee van het pallet (het pigment was trouwens erg goed!).

Maar goed weer terug naar de quote. Ik wil niet suggereren dat je voor een mooi uiterlijk make-up nodig hebt. Ik ken ontzettend veel meiden die een echte natural beauty zijn. Zolang jij je comfortabel voelt met je uiterlijk zullen anderen dit ook zien en zie je er prachtig uit.

This time I share a beauty related quote with you again. At the moment I saw this quote I immediately thought that it was true. People will always look at you, no matter what. Even if you think you are thinking that you don’t stand out there is always someone who sees you. A lot of people notice me, because of my hair. The photo I chose for this quote is made at the I Love Beauty Event where I have been on the 19th of March. Together with Daphne I visited this event and we had a really fun time. What I thought was funny was that a lot of products I saw where smaller in real life than in my imagination. For example this pallet from MAC.

But well, back to the quote. I don’t want to suggest that you need make-up to look pretty. I know a lot of girls who are a natural beauty. As long as you are comfortable with your appearance people will notice that and you will look flawless.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge