Golden Blue Geometric

golden blue geometric lips black stripe face art

golden blue geometric eye stripe black face art

golden blue geometric lips black stripe face art

golden blue geometric eye cheek geometric black stripe face art

golden blue geometric lips eye cheek geometric black stripe face art

Jaja, je ziet het goed! Ik heb zowaar een kunstwerk van mijn eigen gezicht gemaakt. Het was best wel vreemd om zo bij mijzelf te maken, maar ik vond het ontzettend leuk om te doen. Het is natuurlijk niet helemaal perfect aangezien dit de eerste keer is dat ik zoiets heb gedaan en daarnaast ook nog eens bij mijzelf. Eigenlijk weet ik niet zo goed wat mij heeft geïnspireerd dit te gaan doen, maar opeens had ik dit idee in mijn hoofd zitten. Mijn ideeën heb ik snel uitgetekend tot deze Golden Blue Geometric look. Ergens is het ook wel een beetje pop-art, maar dan met een spacy touch. Ik vind het resultaat zeker nice geworden en daarom ga ik dit vaker doen. Na mijn examens heb ik al op de planning staan dat ik zoiets ga doen samen met Bhakti. So, stay tuned!

Volg jij mijn blog al op Bloglovin’?

Yes, you are seeing it right! I really made a piece of art out of my own face. It was pretty weird doing something like this on myself, but I really liked doing it. Of course it is not that perfect at all. And that is because it was my first time doing this. Furthermore I was doing this on myself. I don’t know what inspired me to do this, but all of a sudden this idea came up in my mind. I took all my ideas and placed them in this Golden Blue Geometric look. Somewhere you can call it pop-art, but there is also a spacy touch. In my opinion the results are very nice and that is why I am going to do this much often. After my exams Bhakti and I are going to have a shoot with faceart. So, stay tuned!

Do you already follow me on Bloglovin’?

Comments: 2

    • Thanks! 😀
      Voor de zwarte lijnen heb ik Catrice Gel-eyeliner gebruikt, de blauwe kleur is MUA eyeshadow midnoght en het goud komt van N˚7 Eye mousse Khaki.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge