N˚23

– Spring is the first kiss of summer

Klaar met de winter. Zo kan je denk ik de gedachte van de gemiddelde mens wel weergeven op dit moment. Gelukkig heeft de natuur er ook aan toegegeven, want het is eindelijk zo ver: lente! Ik moet zeggen dat ik de herfst en de winter ook wel leuk vind. Maar de afgelopen herfst en winter waren niet al te prettig. Veel regen en net niet écht koud. Maar nu maakt de heerlijke zon het allemaal goed met ons. Bijna elke dag ben ik wel in de tuin te vinden. Al is het maar voor een kopje thee. Het enige waar ik nog mee zit is mijn winterjas die ik in de ochtend nog wel nodig heb, maar in de middag is deze alweer veel te warm. Maar goed daar ga ik niet over zeuren, want ik ben vrolijk!

Wat ook erg fijn is, is dat het langer licht is. Hierdoor heb ik bijvoorbeeld voor mijn blog vaker een moment dat ik foto’s kan maken en dat ga ik dan ook zeker weer doen waarna ik deze natuurlijk met jullie deel.

Done with the winter. I think that is the thought of everyone at this moment. Fortunately, the nature admits it too, because it is finally spring! I have to say that I like autumn and winter very much too. Last winter was not very nice. A lot of rain and not as cold as years before. But the sun is making everything alright again. Almost every day you can find me in the garden. Even when it is just for a cup of tea. The only thing that bothers me is my winter jacket. I need it in the morning, but when I come back from school it is too warm already. But well, I am not going to whine about that because I am happy!

What I like too is the longer days. Because of that I have more possibilities with photographing which I am definately going to do. And of course I will share most of my pictures with you.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge