N˚26

– Just stop your crying, it’s a sign of the times

Je leest het goed. Dit is inderdaad de eerste zin van het nieuwe nummer van Harry Styles. De eerste keer dat ik dit nummer hoorde was ik er niet zo van onder de indruk. Al moet ik wel zeggen dat het echt compleet iets anders is dan dat iedereen verwachtte. Maar plots hoorde ik het nummer op de radio, zonder dat ik het door had dat het het nieuwe nummer van Harry was, en ik was compleet onder de indruk. Ik was zelfs zo onder de indruk dat ik dit nummer samen met een vriendin wilde instuderen. Wij maken altijd samen muziek en vinden het ontzettend leuk om nieuwe nummers te proberen. We zijn momenteel bezig met het opbouwen van een repertoire van verschillende nummers en medleys. Wij zijn dus momenteel lekker aan het oefenen met dit nummer en het wordt echt super tof al zeggen we het zelf.

Toen ik de tekst aan het opzoeken was voor de tekstverdeling kwam ik achter de gedachte van Sign of the times. En ik verbaasde mij nogal. Het nummer gaat namelijk over een vrouw die na een bevalling te horen krijgt dat haar kind het gaat overleven, maar zij niet. Vlak voor haar overlijden wilt ze haar kind een prachtige boodschap meegeven. Best wel heftig dus.

Het nummer blijft een van mijn favorieten voor nu. Dat is zeker.

You are reading it well. This is the first line of the new song from Harry Styles. The first time I heard the song I wans’t that blown away by it. But I have to say that this song is definately different from the expectations. One moment I heard the song on the radio, without thinking about it that it was Sign of the times, and I really impressed by it. Even so much that I wanted to sing and play this song together with a friend of mine. We are always making music together and we both like it to try out some new songs. We are currently busy with making a repertoire of different songs and medleys.

When I was looking for the lyrics of this song I found the definition. And I was pretty surprised. The song is about a women who gave birth to a child and hears that the baby will survive it, but she won’t. Before she is dying she wanted to say something to her child. Pretty shocking.

The song will stay one of my favorites for now. That is for sure.

Comments: 3

  1. Ik vind het best een leuk nummer, ook al ben ik totaal geen fan van One direction, bijvoorbeeld 🙂 is idd anders dan wat je zou verwachten van hem!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge