New .Hands Off My Chocolate.

hands off my chocolate package review closed

hands off my chocolate package review open

 

 

 

 

 

De Verpakking

Dit ziet er toch schattig uit? Hands Off My Chocolate heeft chocolade ontwikkeld, speciaal voor mensen die niet willen delen. Op de verpakking staan ontzettend leuke tekeningen en tekst. Daarnaast is goed te zien (zowel met kleur als met tekst) om welke smaak het gaat. Voor deze review heb ik de Crispy Cookie Caramel & Seasalt en de Caramel Macchiato mogen ontvangen.

Over Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate maakt repen van echte belgische chocolade. Het bedrijf vind het belangrijk dat de cacao goed verbouwd wordt en dat de boeren goed hun gezinnen kunnen onderhouden en steunen daarom Cocoa Horizons. Een organisatie die streeft naar eerlijke chocolade.

Hands Off My Chocolate heeft (naast verkooppunten in verschillende supermarkten) een webshop geopend en verkopen daarin in hun 6 verschillende smaken. Allemaal zien ze er zeer verleidelijk uit. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook de smaakmogelijkheid tussen puur en melk chocolade in. Op hun website vind je ook verschillende recepten die je met hun repen kunt maken.

De Chocolade

De reep is verdeeld in 14 rondjes met op ieder rondje een verwijzing naar “mine”. Super leuk gedaan en dat houdt de pikkedief weg.

Ikzelf ben een ontzettend grote chocolade liefhebber en dat maakte mij aan het begin van de review al mega enthousiast. Mijn verwachtingen waren dus hoog. Gelukkig hebben deze twee smaken aan mijn verwachtingen voldaan.

Voor de echte crispy lover is deze reep perfect! Heerlijke melk chocolade met genoeg crunch er in. Af en toe een stukje caramel, zeezout of cookie maakt deze reep uniek.

Deze is 100% zeker mijn favoriet! Een heerlijke koffie chocolade. En wat ik nog extra lekker vind zijn de caramel stukjes die zich in de middelste laag chocolade bevinden.

Heerlijke chocolade voor een heerlijke prijs heerlijk alleen voor jou.

Hands Off My Chocolate chocolade €1,99 verkrijgbaar in de supermarkt en in de webshop.

I received some delicious chocolate from Hands Off My Chocolate. In their webshop they sell 6 different sorts. Their chocolate is real Belgian chocolate with a warm feeling for the cocoa plantages. It is meant as a chocolate which you can keep for yourself. Every piece refers to “mine”. It looks extremely cute and the flavors which I was able to try were great in taste. My personal favorite is the Caramel Macchiato.

Comments: 10

 1. Ohhh die chocolade ziet er heel goed uit! Laura doesn’t share food, perfect voor mij dus 😉

 2. Heerlijk! Ik kende de chocolade repen al van handsoff my chocolate. Sterker nog ik kan er geen genoeg van krijgen! Ow en je comment plugin weigert en geeft foutmeldingen.. so you know!

  • Oh thanks voor de melding! Ik ga kijken waar het probleem zit!

 3. kim says:

  Wow deze kende ik nog helemaal niet! Op mijn LIJF geschreven haha! Geweldig die naam alleen al. Kan mij er wel in vinden als mama

 4. Wat een leuke naam voor de chocola haha. Ik kende het nog helemaal niet. Wil ik zeker wel proberen!

 5. Eke says:

  Ik had me dus voorgenomen om niet te snoepen vanavond, djees, wat heb ik nu trek in chocola!

 6. Ha, wat grappig! Een vriendinnetje van mij werkt bij Hands off my Chocolate. Ik zie het altijd voorbij komen en het lijkt me heerlijk. Deze zien er echt heerlijk uit en de verpakking is erg leuk!

 7. Ik had nog nooit gehoord ervan. Maar erg leuke verpakking. Wat ik ook fijn vind zijn die rondjes. Zo heb je nooit een chocolademond. Ik heb altijd ruzie met het afbijten van een reep.. echt charmant is het niet, maar zo is het wel ideaal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge