N˚31 .Set Fire.

Set fire and let it burn

Wat ik hierboven benoem is tijdens mijn vakantie niet echt gelukt… Een van de laatste avonden wilden we gaan BBQ’en. We hadden namelijk de mogelijkheid om een BBQ te lenen. Een vuurtje stoken met takjes en kranten kan ik wel, maar kolen zijn toch anders. Het is dan ook niet gelukt om de BBQ aan te krijgen. Maar doordat dit niet lukte hebben we wel een heerlijk ander recept zelf verzonnen en gemaakt. We moesten toch íets eten. Het recept bestond uit gegrilde courgette en tomaat samen met zoete aardappelen en kruiden in een pan gegooid. Het zag er niet uit, maar het was zo verrukkelijk. Een beetje zout was het alleen wel. Ik heb het zelfs toen ik thuis was na vakantie een keertje voor mijn ouders gemaakt!

What I mention here above did not really work when I was on vacation… One of the last evenings we wanted to BBQ, because we had the opportunity to borrow one. I am able to make fire with some wood and some paper, but this is definately more difficult. Unfortunately, this did not work at all. But we had to eat something, so we made something up.  A recipe consisted of grilled zucchini and tomato with sweet potatoes and spices thrown into a pan. It did not look really tasty, but it was delicious! I even made it for my parents after I came home.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge