Results .Weird Phone.

Ik vond in een lade weer mijn smartphone lenzen. Ik wilde kijken wat ik hier nog meer mee kon doen dan een simpele foto maken. Zo ging ik aan de slag met het maken van de bovenstaande experimentele foto’s. Ze zijn allemaal gemaakt met mijn smartphone (Huwawei P8 Lite) met daarbij verschillende lenzen speciaal voor op je mobiel.

Na het fotograferen heb ik de foto’s bewerkt met de Adobe Lightroom app. Deze is gratis voor Android en IOS. Hiermee heb ik de kleuren veranderd. Zoals bij de laatste foto ik de paarse gloed heb toegevoegd. Het enige wat ik met deze app heb gedaan is de kleuren aanpassen, want meer is eigenlijk ook niet echt mogelijk.

De foto’s geven een vreemd beeld van de werkelijkheid doordat ik aparte hoeken heb gebruikt. Zo is er eentje ook van onder een glas met water gemaakt. De kleuren geven de foto’s een weird en een beetje een surrealistisch effect. Als je het mij vraagt is het een begin van een hele grote reeks aan foto’s!

When I was cleaning my room I found some smartphone lenses. I was wondering what I could do with it more than just taking a picture. With that in mind I went photographing and I made some experimental photos. They are all made with my smartphone (Huwawei P8 Lite) together with several lenses for your smartphone.

After photographing I edited the images with the Adobe Lightroom app. This app is free for Android and IOS. With this app I changed colors in the pictures as you can see at the last picture with the purple glow. This is the only thing I did with them, because more is not really possible.

The pictures give a weird image of reality because I used different perspectives. For example, I made a picture from under a glass of water. The color makes them weird and surreal. I you ask me, this is a start of a series of pictures!

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge