N˚32 .Your Bubble.

don't let others pop it, jouw leven hoort je blij te maken, niet het leven van anderen

– Don’t let it pop by others –

De laatste tijd heb ik veel tijd om na te denken aangezien ik vakantie heb. Ik denk veel na over alles op social media en dat iedereen altijd bezig is met veel volgers krijgen. Zelf word ik daar een beetje moe van of iets in die richting. Ik weet het eigenlijk niet zo goed wat ik er van vind. Maar blijkbaar is het zo dat je pas goed bent als je veel likes krijgt of veel volgers hebt. Als het dan een keertje minder is dan normaal wordt de foto verwijderd of wordt de caption veranderd. Waarom is iedereen niet gewoon blij met wie die is? Ik ben blij met mijzelf. Wat anderen van mij denken maakt mij niet minder.

Nu is het niet dat ik mijzelf als een soort van koningin zie die alles mag en kan, helemaal niet zelfs. Het gaat hierbij om zelfvertrouwen en het inzien dat je er mag zijn als persoon. Geniet van alles en iedereen om je heen en wees er dankbaar voor. Het maakt je een stuk gelukkiger dan alleen maar negatief denken of alleen maar problemen zien. Dat laatste doe ik zelf soms nog wel eens. Denken dat het niet goed komt, dat er iets ergs gaat gebeuren. Meestal gebeurd er dan helemaal niks, maar ik heb wel alle voorpret gemist. Mijn doel is daarom om dat af te leren.

En neem maar van mij aan, het is zonde om door andere mensen het geloof in jezelf kwijt te raken. Je bent prachtig om wie je bent.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge