New .Hands Off My Chocolate III.

Hands Off My Chocolate Review Hazelnut Seasalt Cocoa Nibs 70% Cookie Dough

Je leest het weer goed. Ik heb wéér een artikel over chocolade van Hands Off My Chocolate. Dit merk heeft weer nieuwe repen aan het assortiment toegevoegd en ik heb ze mogen ontvangen om ze te testen. Het zijn twee repen met compleet verschillende smaken. Daar straks meer over.

Hands Off My Chocolate Review Hazelnut Seasalt Cocoa Nibs 70% Cookie Dough

Hands Off My Chocolate

Mocht je het merk nog niet kennen, lees dan ook mijn vorige twee artikelen over hun producten. Goedkope repen van een goede kwaliteit, die zeker niet bedoeld zijn om met anderen te delen. Vooral dat laatste is een belangrijke factor, want deze chocolade heeft blokjes met daarop de bedrukking ”mine”. Niet te missen dus.

Hands Off My Chocoalte I

Hands Off My Chocolate II

De Verpakking

Hands Off My Chocolate Review Hazelnut Seasalt Cocoa Nibs 70% Cookie Dough

Hands Off My Chocolate Review Hazelnut Seasalt Cocoa Nibs 70% Cookie Dough

Zoals ik van het merk gewend ben is de verpakking mega schattig. Leuke tekeningetjes en vrolijke tekst. Ook is er subtiel gekozen voor wat kleur om de smaak te accentueren. Ook staat er op de voorkant een gezicht met wijd open mond met daarin een stukje chocolade.

De nieuwe smaken

Chocolate Chip Cookie Dough flavored Chocolate

Hands Off My Chocolate Review Hazelnut Seasalt Cocoa Nibs 70% Cookie Dough

Hands Off My Chocolate Review Hazelnut Seasalt Cocoa Nibs 70% Cookie Dough

Een mond vol woorden, maar oh wat klinkt het weer lekker. Ik had geen idee wat ik van het element cookie dough moest verwachten. Ik ken dit namelijk alleen van rauw deeg verwerkt in ijs. De chocolade bestaat uit twee lagen. Een karamel kleurige laag en een chocolade bruine laag. In de bovenste laag zie je subtiel donkere plekken zitten.

De bovenste laag heeft een karamel smaak en er zit een kleine crunch in. De onderste laag bevat ook een crunch en smaakt naar melk chocolade. Vooral de combinatie van beide lagen maakt het een unieke smaak. De chocolade is wel erg zoet, maar is daardoor heerlijk bij een goed bakje koffie. In mijn geval een heerlijke cappucino met top schuim.

Hazelnut Seasalt & Cacoa nibs 70% Dark Chocolate

Hands Off My Chocolate Review Hazelnut Seasalt Cocoa Nibs 70% Cookie Dough

Hands Off My Chocolate Review Hazelnut Seasalt Cocoa Nibs 70% Cookie Dough

Deze is voor de echte chocolade liefhebber. Een rijke chocolade smaak komt je mond binnen. Het is niet voor niets 70% chocolade. Ik hou daar altijd wel van. De reep is ook rijk gevuld met stukjes hazelnoot. Stukjes? Ik moet mezelf even verbeteren, want deze hazelnoot is niet in mini stukjes gehakt. Heerlijk rijk gevuld met daarnaast subtiel een zout smaak. De cocoa nibs komen niet erg tot hun recht, ondanks dat ik er af en toe wel eentje proefde.

Deze is erg goed als combinatie met een kop thee. Wat voor thee maakt niet zo uit, maar de thee die ik dronk was Minty Marocco en daar kwam de smaak goed bij naar voren.

Conclusie

Ik ben nog steeds een grote fan van deze chocolade. Heerlijke (goedkope) repen met oog voor duurzaam en goede cocoa. Daarnaast ziet het er ook nog eens mega leuk als deze repen bij je in de kast staan.

Hands Off My Chocolate Review Hazelnut Seasalt Cocoa Nibs 70% Cookie Dough

Kortom, hands off my chocolate!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge