Dit is slechts een samenvatting van de pagina Over.

Over

Over Mij

 

Ik ben Yvonne en dit is mijn blog. Mijn leven zit vol gedachtes en ik hou er van om creatief bezig te zijn. Hobby’s heb ik te veel om op te noemen, maar ik zal een poging wagen er zo veel mogelijk te zeggen ;p.  Ik verslaafd aan nagellakken en een grote sportfanaat. In mijn vrije tijd zit ik vaak achter de computer, de naaimachine en ben ik op de sportclub en de muziekschool te vinden. Mijn sporten zijn tennis en klassiek ballet en als instrument speel ik piano. Ook heb ik nog een konijn, Droppie. Filmen en fotograferen zijn een grote passie van mij en dit alles komt samen hier op dit blog én op mijn YouTube kanaal.

Over YVON

YVON is een blog waar ik foto’s deel die ik heb gemaakt. Ook deel ik kanalen, blogs of instagram-accounts die mij inspireren of waarvan ik vind dat ze meer aandacht verdienen.

Het idee om iets als een blog te gaan doen kwam eigenlijk al toen ik samen met een vriendin in de 1e klas van de middelbare school zat. Helaas hebben wij het toen niet durven doen uit verlegen- en onzekerheid. Maar eind de 2e klas van de middelbare school, hadden wij toch zoiets van: weet je, de mensen kunnen de pot op, we doen het gewoon! Zodoende zijn wij begonnen met ons YouTube-kanaal. Later wilden wij er ook graag iets bij waar wij onze creativiteit konden uiten. Vandaar deze blog! Vanwege omstandigheden (schooldrukte) is die vriendin gestopt, maar ik ga door en ben nog lang niet van plan te stoppen! Nu heb ik mijn blog omgetoverd tot een plekje voor mijzelf.

Social Media


Youtube                                                                Instagram
YVON                                                                      @yvonne_xx_

Facebook                                                              Bloglovin’
YVON                                                                     Bloglovin’ 

Twitter                                                                  Snapchat
@TweetsxBYME                                                  @Yvonnee-xx


Extra

 

Naast dat ik hier fanatiek aan het bloggen ben plaats ik ook elke twee weken een gastblog artikel op Daphnelippmann.nl! Neem daar ook zeker even een kijkje!Voor contact kun je een kijkje nemen bij de pagina ‘contact’