N˚19

Written by Yvonne

– If music is the food of love, play on. –

Afgelopen weekend was ik in Antwerpen te vinden. Waar we waren voor een hele goed reden: het concert van Kensington! Samen met mijn ouders en mijn broer ben ik vrijdag naar Antwerpen gereden waar we in de avond naar het concert gingen. Bijna de hele weg hebben we naar hun nieuwe album Control geluisterd. Zelfs nu nog tijdens het typen van dit artikel ben ik hun muziek aan het luisteren (mijn favoriete nummers? Regret, Control en St. Helena). In Antwerpen kwamen we ook het winkeltje Momade tegen. Hier verkochten ze heerlijk uitziende cupcakes. Aangezien ik ontzettend veel van cupcakes houd leek het mij geschikt om er een aantal te kopen. Ik had eerst de hazelnoot chocolade en later had ik de appel cruesli caramel. Beide echt intens lekker! Ik zou bijna zeggen dat ik speciaal voor deze winkel weer naar Antwerpen zou willen gaan, zodat ik alle andere smaken ook nog kan proeven. Ik heb nog veel meer gedaan het afgelopen weekend, maar hier zal ik later meer over vertellen.

Last weekend I have been to Antwerp. For the purpose of the concert of Kensington! Together with my parents and brother we drove to Antwerp see them preform on friday night. Almost the whole way to the city we listened to their album Control. Even now while typing this article I am listening to their music (my favorite songs? Regret, Control and St. Helena). In Antwerp we also went to this shop called Momade. Here they sold some amazing looking cupcakes. And because I love cupcakes I really needed to buy some. At first I chose a hazelnut chocolate one and later the apple cruesli caramel. In a word: delicious! I would almost go back to Antwerp for this reason. I have done a lot more, but I will share that later.

2 thoughts on “N˚19

  1. Oh die klinken lekker. Daar moet ik eens een kijkje gaan nemen als ik naar Antwerpen ga

  2. Pingback: N˚20 - YVON

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge