Studio Bruin

Industrial Design Studio & Photographer

Casablanca Mosque – To visit in Morocco

dscn9371

dscn9413

dscn9417

dscn9419

dscn9424

dscn9433

dscn9434

.Casablanca. Nikon Coolpix s3600

Het moskee van Casablanca is een van de grootste moskeeën in Marokko. Ik ben hier geweest toen ik rondreisde in Marokko in de zomervakantie van 2015. Door de marmeren stenen krijg je een mooie weerkaatsing van het licht. Het grote plein geeft de mogelijkheid tot veel ruimte in een foto, maar ook tot het prachtig naar voren komen van het moskee. Dit moskee was een van de eerste plekken die ik bezocht tijdens mijn rondreis. In mijn leven ben ik nog nooit in een moskee geweest, maar ik was altijd benieuwd naar de binnenkant. Aan de buitenkant zien deze gebouwen er namelijk prachtig uit. Dit moskee is van binnen net zo mooi als van buiten. Op mijn blote voeten en keurig bedekt mocht ik naar binnen. We kregen ontzettend veel uitleg over wat er dagelijks in dit moskee gebeurde achter de immense poorten. Mocht je een keertje in de buurt zijn, ga dan zeker even langs. Het moskee is prachtig en zeer indrukwekkend en daardoor zeker een bezoekje waard.

The mosque of Casablanca is one of the largest mosques in Morocco. I have been to this moque when I was roadtripping in Morocco in the summer of 2015. The marble stones reflect the light in a beautiful way. The big square gives the opportunity for a lot of space in any photo but the square also causes a beautiful setup for the mosque. This mosque was one of the first things I saw at my roadtrip. In my life I have never been into a mosque, but I had always been really curious about the inside. Because on the outside, these buildings look beautiful. This mosque is form the inside as beautiful as the outside. Before I could get inside I had to put off my shoes and I needed a scarf to cover my body. Hereafter we got so many information about the daily events which take place in this mosque. If you are ever nearby this mosque you really need to visit it. It’s a beautiful spot and beside that also a very impressive spot which is really worth visitting.

13 thoughts on “Casablanca Mosque – To visit in Morocco

    1. Bedankt! <3 Casablanca is zeker prachtig om te bezoeken en de rest van Marokko ook! Ik heb in 13 dagen een rondreis gemaakt, maar vond het jammer genoeg wel wat aan de korte kant. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge