N˚20

Written by Yvonne

 – Music leads the cold away –

Ondanks de kou, was deze man de hele tijd liedjes aan het spelen. Ikzelf liep erbij alsof er een ijstijd was aangebroken, maar hij had complete focus op zijn muziek. En ik moet zeggen het hielp ontzettend met het verdrijven van de kou. Het is niet dat ik het super warm had tijdens het luisteren, maar ik dacht even niet meer aan de kou die ik daarvoor voelde. Ondanks dat had ik ontzettende medelijden met deze man. Soms viel er namelijk ook een druppel regen. Wij gingen na het maken van een aantal foto’s opzoek naar een warm café waar we heerlijk warme chocolade melk hebben gedronken. Natuurlijk moet ik eerlijk blijven. Ik weet niet of die man er nog steeds zat toen we uit het café gelopen kwamen, dus misschien was hij toch niet de hele dag muziek aan het maken. Dit allemaal speelde zich af binnen een uur. Wij volgden onze weg verder Antwerpen in.

Despite the cold, there was a man playing music all the time. Eventhough I was looking like a new Ice Age started this man was completely focused on his music. And I have to tell, that the music helped me with leading the cold away. Not that I was super warm that moment, but I forgot the painful cold in my face. Despite that, I felt sorry for that man. Namely it was raining. After taking some pictures we went inside a café where we drank some delicious hot chocolate. Of course I cannot lie. I don’t know if the man was still on the square when we came out of that café. So maybe he wasn’t playing all the time. This all finished within an hour.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge