Studio Bruin

Industrial Design Studio & Photographer

Forum Romanum – To visit in Rome

Overvieuw forum romanum Rome

.Lumix DMC-G6.

Iets minder dan een jaar geleden was ik met mijn examenreis naar Rome. We hebben in totaal 8 dagen gehad om deze stad van binnen en van buiten te leren kennen. Zowel qua eten als qua bezienswaardigheden. In de Picture Perfect van vandaag deel ik de prachtige plek Forum Romanum met jullie. Ik vond het Forum Romanum een van de mooiste dingen die ik heb gezien tijdens de reis aangezien het zo groot is en zich midden in de stad bevind. En dat is ook niet gek aangezien het Forum vroeger het centrum van de stad was. Doordat het Forum al enige tijd bestaat zijn er verschillende bouwstijlen te vinden.

Het Forum is prachtig om te fotograferen door de verschillende bouwstijlen die er te vinden zijn en het grote oppervlak. Het is misschien ook leuk om voor een kleding-shoot op deze plek te zijn. Al weet ik niet hoe het zit met een grote officiële publicatie van deze plek (ik denk dat je daar een aanvraag voor moet doen). Het enige nadeel is dat er vaak veel toeristen komen, dus voor de leegste foto’s moet je het rustigste moment uitkiezen.

A small year ago I went to Rome with my exam trip from school. We had 8 days to discover the city. We have seen so much, from different foods till different sights. In this Picture Perfect I will share with you the beautiful place Forum Romanum.  I think the Forum ROmanum is one of the most beautiful sights from Rome. It is almost the largest thing I have seen and it is located in the middle of the city. Which is not weird due to the fact that in the past it was the centre of Rome. Because the Forum excists for such a long time you can find a lot of different building styles here.

The Forum is beautiful for photographing because there are so many different buildings to find. It might be nice for a  fashion shoot. But I don’t know if you are allowed to photograph here for proffesional reasons (I think you have to send a request). The only disadvantage of the Forum Romanum is that there are a lot of tourists.

14 thoughts on “Forum Romanum – To visit in Rome

  1. Rome is zo’n mooie stad! Ik ben er een tijdje geleden geweest met school, 6 dagen, als uitje voor Gymnasium 4. Ik ga dus ook nog op examenreis (waarschijnlijk in de 5e in plaats van de 6e) en daar heb ik ook veel zin in. Welk land ik kies, weet ik nog niet. Ik vond Rome zo indrukwekkend en we maakten echt de leukste dingen mee, maar volgens mij kunnen wij dat niet kiezen voor de examenreis. Maarja, er zijn nog genoeg andere mooie steden 🙂

    Ik vond je blog trouwens via Tara! Ik volg je via Bloglovin inmiddels 🙂

    1. Super leuk dat je via Tara op mijn blog terecht bent gekomen! Heel veel plezier met je examenreis! Hopelijk wordt de bestemming leuk 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge