Time flies

Written by Yvonne

gezicht-zonder-pukkels-ogen-gekleurd

kaarsen-samen-3-0

gezicht-zonder-pukkels-ogen-gekleurd-2

GIF candle

Lumix DMC-G6

Voor een kunst opdracht voor school heb ik ervoor gekozen om foto’s te maken. Het thema dat we kregen was tijd. Ik heb bij de schilderkunst altijd al een zwak gehad voor vanitas. Vanitas houdt in dat er met een schuin hoofd gekeken wordt naar tijd en het is een soort van waarschuwing: Let op, want voor je het weet is het over. Dit wilde ik graag verwerken in foto’s die ik heb bewerkt met Photoshop. De foto’s als hoe je ze nu onder elkaar ziet horen eigenlijk naast elkaar te hangen met de kaars in het midden. De foto’s van de GIF-afbeelding heb ik laten printen in een boekje waardoor je een flip-boekje krijgt. De kaars is een verjaardagskaars wat extra nadruk legt op het leven en voornamelijk leeftijd. Ik heb zelf wel eens een artikel gemaakt waarin ik foto’s van mijn leven met jullie heb gedeeld. Om die te kunnen zien kan je hier klikken.

I decided to make pictures for my art lessons in school. The theme we got was time. I always had a weakness for paintings with a vanity themed image. Vanity means that the painter wants to warn the viewer: Watch out, because life is short. I wanted to put this into some photos which I editted with Photoshop. De photos you see below each other are actually meant to be placed next to each other with the candle in the middle. I printed the pictures from the GIF-image into a small book so that you get a flip-booklet. The candle is a birthday candle which emphasisses on life and especially age. I have written an article with pictures of my life before. If you want to see this, you can click on this link.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge