Studio Bruin

Industrial Design Studio & Photographer

Occasionally – Fashionshow Project

Een aantal weken geleden melde ik al dat ik voor mijn profielwerkstuk een kledinglijn heb gemaakt. Voor vandaag leek het mij leuk om een aantal foto’s te delen (die ik niet zelf heb gemaakt) die zijn gemaakt tijdens de show. Ook deel ik foto’s van een ander werkstuk.

Alle kleding (behalve het zwarte hemdje bij het pak met de lampjes en de schoenen) heb ik zelf gemaakt voor mijn profielwerkstuk en periodewerkstuk. De eerste drie kledingstukken zijn kledingstukken die een gebruiksfunctie hebben en het laatste werk (periode werkstuk) is een ballet pakje. Per foto zal ik verdere uitleg geven.

OCCASIONALLY

Kleding speciaal voor het uitvoeren van handelingen. Alle kledingstukken hebben een surrealistisch karakter.

Een pak speciaal gemaakt om mee te fietsen. Door de lichtjes en de reflecterende stof ben je goed zichtbaar in het donker.

Een jurk speciaal voor een avond uit. Een chique uitstraling met make-up op de jurk zodat je tijdens je avond uit nog even een touch-up kunt doen van je make-up. Je hebt zelfs genoeg spiegels bij je.

Een vakantiejurk! Ik irriteer mij altijd zo aan de zweetplek die je krijgt als je op vakantie bent. Met deze jurk hoef je gelukkig nooit meer een tas mee, want alles heb je gewoon bij je. Zelfs een landkaart.

En natuurlijk even alles op een rijtje.

Ballet

En dan als laatste mijn periode werkstuk. Het thema van de periode was schoonheid in de lelijkheid, maar ik heb het precies andersom opgevat. Ballet ziet er namelijk altijd prachtig uit, maar de leefstijl is echt niet gezond. Vandaar de wit met rode kleuren. Om mijn nek heb ik een ‘ketting’ van metaal met daaronder bloeddruppels.

En dat waren mijn werken dan! Voor mijn profielwerkstuk heb ik een prachtig cijfer mogen ontvangen, namelijk een 10! Ik had dit nooit durven dromen en nog steeds geloof ik het niet helemaal. Voor mijn periode werkstuk moet ik nog een cijfer ontvangen.

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, dus laat dat zeker achter in de comments! Voor een meer ‘life’ update van mijn werk en leven kan je mij natuurlijk altijd volgen op Snapchat (@yvonnee_xx) en Instagram (@yvonne_xx_).

All the clothing above is made by me (accept for the T-shirt in the outfit with the lights and all the shoes). I have been working on it for two different projects. The first three outfits are for my final school project and the last one was just for a normal project at school. The first line is calles OCCASIONALLY because the outfits are meant as products of use. An outfit for cycling, a night out and a vacation day. The other outfit is a ballet costume.

I am curious about your thoughts so let me know them in the comments!

16 thoughts on “Occasionally – Fashionshow Project

  1. Ziet er hartstikke mooi uit Yvon!! Top gedaan en zeker zo’n hoge waardering waard. Veel succes👍 monique schut

  2. O wauw wat ontzettend knap! Helemaal verdiend die 10!
    Ik had deze post ff gemist maar kwam er gelukkig via een ander artikel van je. Veel succes met je examen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge