N˚24

Written by Yvonne

– Nothing is enough –

Soms is het fijn om helemaal niets te hoeven doen. Lekker chill op de bank met een tijdschrift of met de televisie aan. Terwijl ik denk dat vele van mijn leeftijd niet veel tv meer kijken. Echter is het zo dat voor mij de komende weken niets doen niet genoeg is. Mijn examens komen er namelijk aan. Voor mij telt nu eigenlijk de quote: Nothing is never enough. Maar goed, als het goed is ben ik over precies een maand begonnen met de examens en vervolgens ben ik na drie weken klaar met mijn middelbare school avontuur.

Maar wat lijkt het mij heerlijk als ik klaar ben! Ik begin al een aardig lijstje te maken met dingen die ik wil gaan doen zodra ik klaar ben met mijn examens, dus daar ga ik het vervolgens erg druk mee hebben. Maar dat zijn gelukkig leuke dingen om te doen. Zo heb ik bijvoorbeeld verschillende dingen voor op mijn blog staan, maar ook kleding maken en een liedje schrijven. Er is ook iets waar ik eigenlijk dan pas mee wilde beginnen, namelijk gitaar leren spelen, maar ik ben eigenlijk afgelopen week al begonnen, hihi. Tot nu toe vind ik het erg leuk!

Op mijn Snapchat (@yvonnee_xx) en Instagram zal ik melden als ik geslaagd ben!

Sometimes it is great to have nothing on your mind. Chill on the couch with a magazine or a television to look at. Despite that, I don’t think a lot of my peers are watching T.V. anymore. But for me the next couple of weeks I am busy with my exams. Doing nothing will ben not enough. But well, I am finished with my secundary school adventure within 7 weeks. I think it is great to be finished! A small list started rising up at my desk with all the things I want to do after the examns. At the top are things for my blog, making clothes and making a song. I am also learning to play the guitar since last week!

1 thought on “N˚24

  1. Je kunt het beste werk en plezier goed afwisselen. Tijd voor jezelf is ook belangrijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge