N˚25

Written by Yvonne

– Hopefully you had a great Easter –

Afgelopen weekend was het pasen! Pasen betekent voor mij heerlijk chocolade paaseieren eten en genieten van vrienden en familie. Deze paas dagen had ik een volle planning. Eerste paasdag moest ik werken en tweede paasdag was mijn broer jarig. En hij werd zowaar écht volwassen. Het is zo gek om te bedenken dat alles zo snel gaat. Ik ben zelf al 18 en mijn broer nu 21. Vanaf volgend jaar wonen mijn ouders een groot deel van de week met z’n tweeën. Voor mij is het dan ook tijd om uit huis te gaan in verband met mijn studie volgend jaar.

Zaterdag kreeg ik te horen dat ik niet aangenomen ben bij de opleiding die ik wilde volgen. Mijn tweede optie (dezelfde opleiding, andere universiteit) werd ineens mijn definitieve opleiding. Eerst vind je dat allemaal moeilijk en lastig om te bevatten, maar na een tijdje besefte ik dat ik het eigenlijk heel erg moeilijk vond om te kiezen welk ik op nummer 1 ging zetten. Gelukkig voel ik me nu helemaal content met de uitkomst. Dus volgend jaar woon ik ergens anders. Mijn hoofd staat er wel al naar, maar nu het dichterbij komt vind ik het toch wel erg spannend.

Last weekend was Easter! For me, Easter is enjoying great Easter eggs, my friends and family. This Easter weekend was very busy for me. The first day I had to work and the other day was my brother’s birthday. It is so weird to think about the fact that everything is going so fast. My brother is 21 right now and I am already 18 years old. Next year my parents will live mostly together without their children. That is because I am moving out next year because of my study.

Saturday was the day for me to hear that I was not accepted for the study I first wanted. My second option (same study different university) became my definate one. First I had a hard time, but after a while I realised that it was hard for me to choose which one I wanted to do in first place. Luckily, I am feeling good about the result. Next year I live somewhere else. My head thiks about it already, but now that it comes closer it gets more thrilling.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge