Must Follow .Zilverblauw.

Written by Yvonne

kerst zilverblauw christmas

.Kerst 2016. Source

.Zondag. Source

vitra slow chair zilverblauw

.Vitra Slow Chair. Source

mamma en ik zilverblauw

.Mus & Mama IV. Source

Thanks zilverblauw

.Thanks. Source

Pjoes Zilverblauw

.Pjoes. Source

Wat een prachtige foto’s, niet? Ik leerde Zilverblauw kennen door hun boek Shoot!. Vanaf dat moment ben ik volledig in de ban van de foto’s. Prachtige zachte tinten met veel roze. Ondanks dat niet alle foto’s over hetzelfde onderwerp gaan en niet op elkaar lijken is er toch een eenheid aanwezig en kan je zien dat ze door dezelfde fotograaf zijn gemaakt. Als ik de foto’s op de site en in het boek zie word ik er erg vrolijk van, dus dat is al één reden om Zilverblauw te gaan volgen. Naast een blog vol prachtige foto’s heeft Zilverblauw ook een ontwerpbureau!

Bekijk zeker hun Instagram, Facebook en Pinterest, zodat je ze overal kunt volgen!

“Wanneer mensen vragen naar welke spullen ik gebruik, vertel ik hen: mijn ogen.”

What a beautiful pictures, right? I got to know Zilverblauw because I read their book Shoot!. From that moment I am in love with their photography. Beautiful teints and a lot of pink. Despite that the pictures aren’t all about the samen subject they still have a unity and you can see that they are made by the same photographer. All the photos at the site make me happy so that is already one reason to follow Zilverblauw. Besides a blog full with pictures Zilverblauw is also a design agency!

Be sure to visit their Instagram, Facebook and Pinterest, so you can follow them everywhere! (Linked above)

“When people ask what equipment I use, I tell them my eyes.”

1 thought on “Must Follow .Zilverblauw.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge