N˚28 .The Exams.

Written by Yvonne

hand in the stripes of the light beside the window reaching for the exams

’cause we are reaching over to the exams

Deze week gaat het toch echt gebeuren. Ik ga mijn examens maken van de middelbare school. Vandaag over precies twee weken is het alweer voorbij. Het gaat zo mega snel en het valt bijna niet bij te houden. Elke dag komt er weer een beetje spanning bij. Voor de eerste week heb ik er een goed gevoel over. De rest weet ik nog niet zo goed. Je weet namelijk niet wat je kunt verwachten. Daardoor weet ik soms ook niet helemaal goed hoe ik me moet gaan voorbereiden. En dan is het nu al bijna tijd om te laten zien wat ik zoal heb geleerd de afgelopen 6 jaar. Er zal enige struggle komen met het plaatsen van artikelen. Dus daarvoor zeg ik alvast sorry. Maar zodra mijn laatste examen geweest is zal ik weer volop aanwezig zijn!

Ik heb in iedergeval al één mooi cijfer op mijn lijst, mijn combinatiecijfer: 9. Deze is tot stand gekomen door maatschappijleer (8), CKV (8) en mijn profielwerkstuk (10). Die kan mij in ieder geval niet meer afgepakt worden.

This is the week. I am at the start of a period wherein I am going to make my final exams. Today over two weeks it is already over. Everything is going so insanely fast. Everyday I am getting a bit more nervous, but I don’t feel a lot of stress. I am feeling ready for the first week, but I am not already sure about the rest. Just because I don’t know what to expect and how to prepare. It is already time to show what I have learned over the last 6 years. There is only one struggle and that is posting articles. So I am already sorry for that. The moment my last exam is over I will be back again!

I already have one beautiful rate at my diploma and that is my combination: A+. This rate includes my final school project where I am very proud of. Nobody can take that from me.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

1 thought on “N˚28 .The Exams.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge