N˚29 .Best Music Friend.

Written by Yvonne

Louise schwidder guitar music piano plant

– My Best Music Friend 

Dit is Louise. Ook wel mijn ‘Best Music Friend’. Samen maken we ontzettend graag muziek. Zo ga ik o.a. van haar gitaar leren spelen komende zomer.

Als we samen muziek maken gaan we nieuwe nummers oefenen, medleys maken, jammen en noem zo maar op. Ook experimenteren we er op los wanneer het over twee stemmig zingen gaat. Zo hebben we laatst een hele toffe medley gemaakt van Shawn Mendes en Sam Smith.

Het genre waar we muziek in maken kan nog best wel eens verschillen. Zo spelen we bijvoorbeeld Shawn Mendes, Harry Styles, Kensington en Paper Kites. Allemaal heel erg verschillend, maar toch lijken onze versies qua genre wel op elkaar.

This is Louise. Also known as my ‘Best Music Friend’. When we are together we love it to make music. This summer she will teach me how to play the guitar.

Whenever we play music we are learning new songs, make medleys and we will just jam a lot. We also try out some new stuff whenever we are singing double voiced. A little while ago we made a medley of Shawn Mendes and Sam Smith.

The genre of our repertoire is very different from song to song. For example we can play Shawn Mendes, Harry Styles, Kensington and Paper Kites all together. But the songs seem like the same genre in our versions.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge