N˚30 .Passed.

Written by Yvonne

lines on the face black and white skin glow passed exams

– It is a relief, because I passed –

Ja, jongens, ik ben geslaagd voor mij vwo examen! Ik weet eigenlijk niet zo goed wat deze foto bij deze tekst doet, maar ik wilde beide graag delen. De foto ziet er namelijk somber uit, terwijl ik mega blij ben! Ongeveer vijf dagen heeft mijn tas aan de vlaggenstok gehangen. Zelf wilde ik dat dit langer was, maar mijn ouders vonden het wel mooi geweest.

Tijdens de periode dat ik wat minder aanwezig was heb ik mij gefocust op ontwikkeling met Photoshop, mijn studie, vakantie, werken en de kant die ik met fotografie op wil gaan. Deze foto was ook een experiment. Naar mijn mening is het experiment geslaagd. Wat ik zelf zo gaaf vind aan de foto is dat ik geen zwarte achtergrond heb gebruikt en ik heb ook voor de achtergrond geen gebruik gemaakt van brush-tool in Photoshop (alleen voor de lijntjes). Het enige wat ik heb gedaan is gebruik gemaakt van RAW-bewerking.

I have the amazing news that I passed for my school exams! I am not very sure what this picture has for relationship with this news, but I really wanted to share both of them. This due to the fact that the picture has a little bit of a gloomy touch and the news makes me the opposite of that, intens happy. My bag hung at the flag for about five days. My parents thought that was enough.

During the period I was less active here I focussed on my development with Photoshop, my study, hollidays, working and what kind of photographer I would like to be. This photograph was an experiment. And if you ask me, the experiment succeeded. I did not use a black background or the brush-tool form photoshop (only for the small lines). I was working with RAW-editing.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

1 thought on “N˚30 .Passed.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge