Studio Bruin

Industrial Design Studio & Photographer

Blanes Botanical Garden – To visit in Blanes

botanical garden Lumix DMC-G6 Blanes spain vacation

botanical garden Lumix DMC-G6 Blanes spain vacation

botanical garden Lumix DMC-G6 Blanes spain vacation

botanical garden Lumix DMC-G6 Blanes spain vacation

botanical garden Lumix DMC-G6 Blanes spain vacation

botanical garden Lumix DMC-G6 Blanes spain vacation

botanical garden Lumix DMC-G6 Blanes spain vacation

botanical garden Lumix DMC-G6 Blanes spain vacation

botanical garden Lumix DMC-G6 Blanes spain vacation

.Lumix DMC-G6.

Samen met een vriendin ben ik na mijn examens naar Barcelona gevlogen. Hierna zijn wij met de trein naar Blanes gereisd. Hier hebben wij op een camping de stress van de examens van ons af gezond. Ook zijn we tijdens deze reis en ervaring naar een van de botanische tuinen van Blanes gegaan. Deze hadden wij al op een foto gezien waardoor we er erg graag heen wilde gaan. Ze hadden ongelooflijk veel planten in deze tuin en wat een prachtig uitzicht over de middellandse zee. We zijn hier te voet heen gegaan en ook daar moesten we alles lopen. Daarom hebben we de tuin bezocht die het dichtst bij het centrum van Blanes ligt.

Deze tuin is prachtig voor het schieten van de meest mooie foto’s. Ze hebben in de tuin veel symmetrische plekken aangelegd zoals verschillende trappen. Ook hebben ze kleine torentjes en natuurlijk alle mooie planten die er te zien zijn. Mocht je Blanes bezoeken ga dan zeker even langs deze mooie tuin.

Together with a friend of mine I went to Barcelona after our exams. From here we traveled by train to Blanes. At a camping we took a lot of rest to get away from the stress due to the exams. Blanes has some beautiful botanical gardens and of course we went to visit one. We already saw this one on several pictures on the internet. There are here a lot of plants and a beautiful view over the sea. We went here by foot so we only saw the garden nearest to the centre of Blanes.

The garden is beautiful for shooting some amazing pictures. There are a lot of symmetrical places like stairs. There are also beautiful small buildings and of course all the plants. If you ever get to visit Blanes I can highly recommend this botanical garden to visit.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

3 thoughts on “Blanes Botanical Garden – To visit in Blanes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge