N˚33 . Control.

Written by Yvonne

– Let’s control it –

Ik ben weer eens iets anders gaan doen met photoshop. Ik besloot om wat rook en galaxy bij elkaar te gooien tot deze foto. Het lijkt nu net of het model deze uitbarsting van roze stof onder controle heeft en er mee kan doen wat ze wilt. Net als wat ik er net mee heb gedaan: plaatsen waar ik het wil. Dat vind ik zo fascinerend aan fotografie en bewerken van foto’s. Je kunt het maken zoals jij het wilt. Je kunt hierdoor de beste versie van jou naar buiten laten komen. Laten zien hoe jij dingen ziet en hoe jij naar de wereld kijkt.

Tijdens de shoot voor deze foto waren we wat aan het klooien met een sjaal. Die sjaal is voor mij uiteindelijk een rede geworden om het effect van controle in deze foto te verwerken. Eén soepele beweging doet de rook omhoog bewegen. Het is aardig goed gelukt al zeg ik het zelf. Het klooien met deze mogelijkheden staan dan ook aan het begin van het gebruiken van zulke effecten in foto’s die nog gaan komen.

Even een leuk feitje tussendoor: Control is een mega gaaf nummer van Kensington. Zeker het luisteren waard.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge