New .Hands Off My Chocolate II.

Written by Yvonne

Hands Off My Chocolate is uitgekomen met nieuwe chocolade producten. Vanaf het eerste moment dat ik ze zag vond ik het er al veel belovend uit zien. Hun nieuwe producten zijn namelijk geen repen, maar chocoladebekers gevuld met heerlijke chocolade. Denk aan chocolade ballen met hazelnootpraline & zeezout, chocoladeballen met zachte karamel & zeezout, maar ook met Belgische chocolade omhulde marshmallows.

Ik heb van Hands Off My Chocolate alle drie de chocoladebekers mogen ontvangen om te proeven en mijn mening met jullie te delen. Natuurlijk ben ik ook met het maken van foto’s weer een uitdaging aangegaan. Een chille sfeer leek mij ultiem om deze chocolade bekers te fotograferen en natuurlijk de chocolade te proeven. Een opstelling op mijn bed leek mij ideaal. Belichting was lastiger, maar vandaag deel ik de resultaten en natuurlijk mijn mening over deze schattig uitziende bekers.

Klik hier voor mijn vorige review.

Hazelnoot praline met zeezout

Ik had al verwacht dat deze chocoladeballen smaak erg goed zou bevallen. En niets is minder waar. Een heerlijke hazelnootsmaak in een zachte praline. Tijdens het eten kom je af en toe een beetje zout tegen wat bij mij erg goed in de smaak is gevallen.

Fluffy Marshmallow

Een marshmallow moet goed van smaak en structuur zijn wil het mij over de streep trekken. Mijn hoop was hier dus erg op gefocust. Gelukkig heeft Hands Off My Chocolate de juiste gekozen, want ik vind deze goed van smaak. Fluffy Marshmallow is niet mijn favoriet, maar ook zeker niet vies. Perfect voor de marshmallow liefhebber.

Zachte karamel zeezout

Meestal ben ik niet zo van de vloeibare karamel in mijn chocolade. No high hopes for this one… Maar eenmaal etende was ik zeer positief verrast, aangezien deze karamel niet chemisch smaakt. De zout is meer aanwezig dan bij de hazelnoot praline met zeezout, maar zeker niet te veel. Wel oppassen met eten, want voor je het weet zit je onder de karamel.

De chocolade kan soms wel een beetje smelten tussen de vingers, wat eten in de zon minder makkelijk maakt. Ook vind ik het jammer dat je bij de fluffy marshmallow aanzienlijk minder stuks krijgt. Een mogelijke toevoeging aan het assortiment lijkt mij een pure chocoladebal.

After all, heerlijke producten weer die te lekker zijn om te delen. Hands Off My Chocolate dus.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

2 thoughts on “New .Hands Off My Chocolate II.

  1. Ohhh die met caramel lijkt me heerlijk :)!
    Xxxx, leoniae

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge