N˚34 . Navigate.

Written by Yvonne

boat navigate beach dog sea sand

– Navigate between what you know and what is new –

Ik ben nu 4 weken officieel student, ik woon al 6 weken op mijzelf en alles om mij heen is nieuw. Ik heb een nieuw ritme moeten vinden en ik denk dat ik nu eindelijk kan zeggen dat ik die gevonden heb. Vandaar ook dat ik weer eens ben gaan zitten om wat te schrijven. Dat is ook de reden voor de bovenstaande zin die ik voor deze foto heb bedacht. De afgelopen weken waren voor mij een grote onbekende tocht. Hierbij heb ik moeten leren navigeren welke kant ik op moest gaan. Er waren weinig bekende dingen, want alles was nieuw. Nu is het wel zo dat ik elk weekend naar mijn ouders ga, dan ben ik weer in een ‘bekende’ wereld. De ‘onbekende’ wereld is voor mij langzaam bekend aan het worden. Ik weet ongeveer hoe alles nu in z’n werk gaat.

Met mijn studie gaat gelukkig alles goed. Gisteren heb ik mijn eerste test gehad. Ik ben erg benieuwd wat het resultaat is. Ik ben blij met de keuzes die ik heb gemaakt en ik ben ook zo blij dat ik deze studie hier mag doen. Al om al, ik ben gelukkig.

De foto hieboven heb ik genomen tijdens de zomervakantie. Het was op het strand van Noord-Holland. Strand is echt hetgeen waar ik intens veel van houd. Als het kon zou ik elke dag wel op het strand willen lopen. Nu ik verhuisd ben naar de andere kant van het land is dat een beetje lastig geworden.

2 thoughts on “N˚34 . Navigate.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge