N˚35 .Don’t Look.

Written by Yvonne

This Week don't look back you are not going that way

– Don’t look back, you’re not going that way –

Voor mij klopt deze quote, maar ergens ook weer niet. Het is goed als je altijd naar de toekomst blijft kijken en probeert je dromen waar te maken. Echter is het wel zo dat het goed is om je herinneringen te koesteren. Als ik niet meer terug zou gaan kijken naar wat ik allemaal heb gehad en de vrienden die ik heb gemaakt, dan zou ik nu een eenzaam leven lijden. Het is namelijk ook belangrijk dat je je beseft wat je wél hebt. Positive thinking is daarbij belangrijk. Ik ben zo dankbaar voor alle leuke en lieve mensen die ik de afgelopen 18 jaar heb mogen leren kennen. Sommige spreek ik niet meer, sommige zelden en sommigen regelmatig. Belangrijk om te weten is dat het wel van twee kanten moet komen. Als iets alleen van jouw kant komt, dan kost het je veel energie. Uiteindelijk is het zelfs zo dat je er niks voor terug krijgt.

De laatste tijd was er wel weer een moment dat ik terug keek. Helemaal naar 2013! Vier jaar geleden was het namelijk zo dat de Arctic Mokeys hun album AM uitbrachten. Ongeveer twee weken geleden werd er bekend gemaakt dat begin volgend jaar een nieuw album op ons te wachten staat. Vanaf dat moment luister ik weer elke dag Arctic Monkeys muziek. Mocht je hen nog niet kennen, zoek ze dan eventjes op. Het is een beetje rock, pop en punk en is super chill om naar te luisteren. Het moet wel je genre zijn, want anders vind je het waarschijnlijk helemaal niks. Het is zeker weten mijn ding, dus ik ga klaar zitten als ze gaan touren en stuur dat nieuwe album maar alvast mijn kant op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge