N˚36 .Find a way.

Written by Yvonne

– You must find a way –

Wat een diepe spreuk weer deze keer. Maar toch vond ik deze zin perfect bij de foto passen. En nee, ik heb niet per se de behoefte om nogmaals over het starten van een nieuwe studie te schrijven. Vandaag ga ik het hebben over hoe heerlijk ik het strand vind (waar ik ook deze foto heb gemaakt). Het strand heeft een speciaal plekje in mijn hart. Dat wist ik altijd al, maar nu ik niet meer dicht bij het strand woon besef ik pas dat het echt zo is. Vorige week was er een intense storm gaande. Opzich viel het wel mee, maar het waaide lekker. Samen met mijn ouders zijn we het strand op gegaan. Het was enorm druk op het strand. Het leek wel een warme zomerdag. Alleen liepen de mensen nu langs de kustlijn, ingepakt in dikke kleding.

Het was voor mij de normaalste zaak van de wereld: het waait, dus we gaan naar het strand. Echter vonden mijn zuielijke vrienden het maar raar: ‘Wie gaat er nu naar het strand als aan het stormen is?’ Mijn antwoord: Mensen die van de zee houden. Je ziet de enorme kracht van de natuur en dat is indrukwekkend.  Het liefste neem ik mijn camera mee om de meest mooie foto’s te maken, maar ik weet dat deze dan onder het zand zit. Dit vind ik niet zo’n strak plan. Dus mijn camera liet ik thuis.

Hierna ging ik weer verder met leren. Met een frisse blik naar de te leren stof kijken werkt meestal wel bij mij. Ook dit keer, want mijn project ging in ene werken. Daarvoor zat ik enorm te klooien met een lampje die maar niet aan ging. Gelukkig is het allemaal goed gekomen.

De quote van vandaag komt uit een mega tof nummer van een van mijn favoriete bands: MUSE. Het nummer heet Dig Down en is zeker het luisteren waard.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge