N˚38 .Nature.

Written by Yvonne

– Fade into the nature –

Ik ben weer eens lekker aan het spelen met verschillende aspecten van Photoshop. Deze foto was echter niet zo geavanceerd. Hetgeen dat ik voornamelijk lastig vond was het plaatsten van de foto met mijn hoofd op de andere foto. Op deze manier lijkt het net of ik onderdeel ben geworden van de natuur om mij heen.

De achterste foto heb ik gemaakt in de botanische tuin in Blanes. Hier ben ik samen met een vriendin heen gegaan na ons examen. Met z’n tweeën een hele week alleen maar genieten van het mooie weer. Deze foto heeft iets speciaals waardoor ik er enorm fan van ben. Ik heb de foto onder andere ook gebruikt in mijn banner op YouTube. Daarnaast is de foto lang mijn achtergrond op mijn notebook geweest. In het hierboven gelinkte artikel kan de je volledige foto in alle glorie zien.

De foto met mijn hoofd er op heb ik genomen toen ik samen met mijn broer op een stormachtige dag naar het strand ging. Dit was achteraf niet echt heel slim aangezien we met de fiets gingen. Terwijl we aan het fietsen waren kregen we ook nog te maken met een hagelbui. Echt top! Eenmaal op het strand aangekomen moesten we een foto maken. We besloten een oude foto van vroeger na te gaan maken voor onze ouders. Tussendoor heb ik even snel deze foto geschoten. Ik voelde me toen letterlijk faded into nature. Zo gaaf om te zien en te voelen hoe sterk natuur is.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge