Studio Bruin

Industrial Design Studio & Photographer

Dibond print from Fotofabriek.nl – Product review

fotofabriek foto op dibond

Ik heb van fotofabriek een foto op dibond mogen afdrukken. Het afdrukken van een foto op dibond lijkt op het afdrukken van een foto op alluminium. Het enige is dat bij dibond de witte kleuren we zictbaar zijn. Als je namelijk veel witte kleuren in je foto hebt worden deze niet afgedrukt op alluminium waardoor het beeld anders word. In het artikel van vandaag vertel ik jullie wat ik van mijn nieuwe wanddecoratie vind.

boat navigate beach dog sea sand

Ik vond het eerst lastig om te kiezen welke foto ik wilde laten afdrukken, maar toen kwam ik mijn N˚34 tegen. Deze foto zou perfect staan in mijn eigen huisje aangezien ik dan toch een beetje zee bij me in de buurt heb. Daarnaast ben ik ook best trots op deze foto.

Toen ik de foto had besteld duurde het ongeveer een week voordat ik het product in mijn brievenbus had liggen. Dat vind ik behoorlijk snel voor iets dat afgedrukt moet worden en vervolgens opgestuurd.

Ik was erg excited over het krijgen van de foto, want ik wilde hem erg graag in mijn kamer plaatsen. Via fotofabriek krijg je er standaard plakstrips bij waarmee je het product aan je muur kunt bevestigen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een ophangsysteem aan te schaffen. De mijne heb ik nog niet aan de muur hangen, maar wel neergezet op een kastje naast mijn televisie.

Hoe ziet het product er uit?

over all view dibond alluminium shels feather print wall decoration fotofabriek

close view dibond alluminium shels feather print wall decoration fotofabriek

close view shine dibond alluminium shels feather print wall decoration fotofabriek

close side view dibond alluminium shels feather print wall decoration fotofabriek

Op de bovenstaande foto’s kan je goed zien hoe het product er uit is komen te zien. Op de derde foto kan je zien dat er een alluminium glans over de foto heen zit. Dit vind ik zelf erg mooi en hierdoor heeft de foto net wat extra’s. Op de onderste foto kan je goed zien hoe dun het volledige product uiteindelijk is. Je ziet mooi de lagen waarop de foto is gedrukt. Het ‘bordje’ weegt bijna niks. Ik had zelf anders verwacht, maar nu ik denk aan het materiaal waar het geheel van is gemaakt is het eigenlijk niet raar dat het weinig weegt.

Mijn conclusie

Ik ben erg blij met hoe alles eruit ziet. Het is sowieso een toegevoegde waarde aan mijn kamer. Het leuke is ook dat je je foto in verschillende formaten kunt bestellen. Ik heb de 20×30 variant. Het was ook erg makkelijk om de foto te bestellen, dus dat is ook nog eens een pluspunt. Voor meer informatie over de verschillende soorten wanddecoratie van fotofabriek.nl moet je zeker even op de site kijken. Bij ieder product staat veel informatie die je kunnen helpen bij het maken van een keus.

Foto’s op dibond zijn verkrijgbaar via de website vanaf €19,99.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

11 thoughts on “Dibond print from Fotofabriek.nl – Product review

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge