N˚39 .Beach.

Written by Yvonne

strand beach veins always

– The beach is in my veins –

Al mijn hele leven woon ik dicht bij het strand. We hadden altijd de mogelijkheid om samen naar het strand te gaan om te wandelen of te zonnen. Het is misschien heel erg gek, maar zelfs als het super slecht weer is zijn er mensen op het strand te vinden. Ook de kerstdagen zijn volle dagen. Lekker in de gure wind en kou een strandwandeling maken is heerlijk om te doen. Ik doe het dan ook graag. En nu ik niet meer zo dicht bij het strand woon mis ik het soms best wel. Het liefste zou ik nu ook elk weekend als ik weer thuis thuis ben naar het strand gaan, maar wegens de drukte van studeren en dat soort dingen heb ik helaas niet genoeg tijd.

De bovenstaande foto is eigenlijk een beetje nep. Ik heb ervoor gekozen om de kleuren goed naar voren te laten komen en bij de wolken heb ik een foto van de zonsondergang geplaatst. Deze foto wordt binnenkort ook nog eens de foto van de week. Ik ben tot deze samenstelling gekomen nadat ik wat nieuwe manieren van fotobewerking had geleerd. Via tutorials op YouTube leer je nog wel eens wat. Ik ben zeker van plan om meer van deze techniek te leren en het ook toe te passen. Zodra ik het volledig onder controle heb zal ik het natuurlijk ook met jullie delen.

Juist door het toevoegen van de tweede foto in deze is er meer diepte in de foto ontstaan. De kleuren maken het intenser en interesanter om naar te kijken. Anders dan was het eigenlijk een grote vlakte met een paar wandelende mensen er op. Ook wordt er door de tweede foto meer effect gelegd op de wolken. Het wolkensppel ziet er nu prachtig en interessant uit. Het is net een soort van schilderij, maar dan in een foto.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

4 thoughts on “N˚39 .Beach.

  1. Vera says:

    Lijkt me heerlijk! Ik hou van de zee. Mooie foto’s zeg.

  2. Wat bijzonder dat je al je hele leven bij het strand woont! Ik woon in de Achterhoek en kom er daardoor maar zelden.

  3. Mooie foto idd. Over het strand wandelen lijkt mij ook zo heerlijk. Helaas moet ik daar 1,5 uur voor rijden….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge