Studio Bruin

Industrial Design Studio & Photographer

New York Kerstmis Bakboek – Book review

New York Kerstmis Bakboek review look gold blue ochre christmas baking

Ik heb dit prachtige New York Kerstmis Bakboek mogen ontvangen. Het is een bakboek van mijn dromen. New York + Kerstmis + Bakken, alle drie dingen die ik mega leuk vind same in één boek. Vandaag geef ik mijn mening over het boek en binnenkort komt er een artikel online waarin ik foto’s van mijn baksels deel. Ik wil dat namelijk gebruiken om meer te leren over voedsel fotografie. Maar goed, terug naar het boek.

New York Kerstmis Bakboek review look gold blue ochre christmas baking

De vormgeving

Het boek is prachtig. De combinatie van het goud van de letters en het blauw in de foto is super mooi. Deze stijl is door het hele boek heen te zien. Op de een of andere manier zelfs in de foto’s van al het lekkers dat je voorbij ziet komen tijdens het bladeren. Dit boek maakt mij willend om te gaan bakken. Ik droom weg bij alle mooie foto’s van New York die door het boek verspreid zijn. Dit vind ik zoiets leuks dat dat is toegevoegd.

New York Kerstmis Bakboek review look gold blue ochre christmas baking

New York Kerstmis Bakboek review look gold blue ochre christmas baking

De kerst en New York vibes zijn door het hele boek te vinden. Zelfs zo erg dat ik er helemaal zin in heb om alles te maken wat er in staat. Helaas als student zijnde heb ik daar nog niet de tijd voor kunnen nemen. Maar binnen een maand ben ik zeker aan het bakken geslagen.

De inhoud

Of de recepten die er in staan allemaal lekker zijn weet ik niet. Wel ziet het er allemaal heeeeeerlijk uit. Daarnaast is het ook zo dat ik tijdens het lezen van de ingrediënten me al heel goed kan voorstellen hoe iets gaat smaken. De ingrediëntenlijst is duidelijk en daarnaast is ook de beschrijving erg duidelijk.

New York Kerstmis Bakboek review look gold blue ochre christmas baking

New York Kerstmis Bakboek review look gold blue ochre christmas baking

Het toegevoegde tekstje onder de naam van het recept vind ik ook erg leuk. Is toch net even wat extra’s. Wat ik ook zeer op prijs stel is het vele gebruik van foto’s. Ieder recept heeft een foto waarop je kunt zien hoe iets eruit hoort komen te zien. Zelf vind ik dit altijd fijn om te bepalen of ik het wel of niet lekker zou gaan vinden.

Conclusie

Een prachtig boek die super mooi zou staan tussen je andere kookboeken. Zeker voor degene die net als ik van bakken, New York en kerstmis houden is het een echte must. Als cadeau zou het ook zeker niet misstaan. Het kan (naar mijn mening) zelfs onder de kerstboom, ondanks dat het dan al kerst is.

New York Kerstmis Bakboek review look gold blue ochre christmas baking

Dit was mijn korte review. Ik hoop dat jullie het leuk en interessant vonden om te lezen. Binnenkort dus foto’s van hetgeen dat ik heb gemaakt. Ik ben er zelf nu al mega benieuwd naar! En wie weet zien jullie wel op mijn social media behind the scenes voorbij komen en nog meer dingen die ik ga bakken uit dit boek.

Auteur: Lisa Nieschlag & Lars Wentrup || Fotograaf foto’s in het boek: Julia Cawley & Lisa Nieschlag || Uitgever: Snor, Uitgeverij

New York Kerstmis Bakboek €19,99

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

9 thoughts on “New York Kerstmis Bakboek – Book review

  1. Mooi boek! En geen verkeerde prijs in ieder geval, sommige kookboeken overdrijven soms echt qua prijs! Fotografie ziet er echt top uit, ga je dus zeker veel uit kunnen leren. Alvast veel bakplezier gewenst ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge