N˚40 .New Year.

Written by Yvonne

new year same me fire works 2017 to 2018

– New year, same me –

Happy new year allemaal! Een nieuw jaar is aangebroken en afgelopen nacht hebben we dat uitgebreid gevierd. Om 00:00 proostten we met heerlijke champagne en daarna maakten we ons klaar om naar buiten te gaan om met anderen het nieuwe jaar te vieren. 2017 was voor mij een mega vol jaar. Ik heb enorm veel gedaan. Nieuwe dingen geleerd en gedaan en begonnen aan mijn studie. Dat is op mijn blog wel gemerkt aangezien ik een aantal keer niks online wist te plaatsen wegens tijdgebrek. Mijn goede voornemen? Bloggen weer beter oppakken.

Voor 2018 heb ik natuurlijk ook weer dromen. Een voorbeeld is dat ik mijn propedeuse wil halen. Daarnaast wil ik leuke dingen met mijn vrienden gaan doen. Komend jaar is ook het jaar dat ik 20 (!!) wordt. Dat is me toch een leeftijd! Maar gelukkig duurt dit nog iets minder dan 12 maanden. Een ander ding dat vast staat is dat ik alles uit het jaar wil halen dat het te bieden heeft. Ik wil genieten van alles en iedereen om mij heen en ik wil leuke dingen blijven doen.

Ik wens JOU het beste voor het komende jaar. Moge al je wensen uitkomen!

Hoe was jouw 2017? En wat zijn je dromen/doelen voor komend jaar?

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge