N˚41 .-5 years.

Written by Yvonne

deer raindeer 3D filter blur 5 years ago throw back old photoshop

– 5 years ago, without expectations –

Deze foto nam ik 5 jaar geleden, toen ik net in het bezit was van mijn tweede camera ooit. Momenteel zit ik al op nummer vier. Het was een roze Nikon s6300 en wat was ik daar trots op. Ik fotografeerde er alles mee. Alleen moet ik nu wel zeggen dat ik momenteel mijn foto mapjes niet zo erg gevuld vind van die tijd vergeleken met het aantal foto’s dat ik nu maak. Ik sla bijna al mijn foto’s op, maar ik kijk er eigenlijk te weinig naar terug.

Ik vond deze foto terug in het mapje januari 2013. Het is alweer 5 jaar geleden dat ik deze foto heb gemaakt! Ik weet nog best wel goed dat dit de eerste keer was dat ik met mijn nieuwe camera, samen met een vriendin, naar buiten ging om foto’s te maken. Ik weet alleen niet meer waar die foto’s heen zijn gegaan. Ergens verdwenen in een mapje op mijn harde schijf denk ik.

Ik had besloten om een van die foto’s, die ik vijf jaar geleden in januari heb gemaakt, te bewerken naar iets wat nu meer mijn stijl is. Absurdistisch en surrealistisch. Net als wat ik met mijn eerste echte zelfportret-shoot had gedaan. Terwijl dat ik dit typ heb ik alweer een idee voor een volgende portret shoot in mijn hoofd. Maar wat dat is, houd ik nog een beetje geheim.

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | YouTube | Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge