N˚43 .Christmas Lights.

Written by Yvonne

Lights

LUMIX G7 + Olympus 45/1.8 ET-M

ISO 800

1/160

1/1.8

It’s almost Christmas. Exactly 27 from today. Outside it does not really feel like it is about to be Christmas, because the weather is changing constantly. But I already hung up my Christmas lights to decorate my room! They always give much more ambiance than the regular light. Besides that it lights up these dark days.

Christmas, for me, is a time to spend with loved ones and to enjoy the things you have and the things you are able to do in your life. Thinking about the things I am grateful of makes me happy. I found out that there are a lot of things I am really grateful of. For example, my friends who are always there for me, my lover and my family. But also the fact that I am able to study the subject that I adore; Industrial Design.

So, let’s be happy this Christmas. Wish the ones you love the best for the coming year and thank them for being with you, always.

 


 

Het is bijna kerst. Nog 27 dagen vanaf nu. Buiten voelt het niet echt alsof het bijna Kerst is, want het weer is constant aan het veranderen. Maar ik heb mijn kerstlampjes al opgehangen om mijn kamer te versieren! Ze geven altijd veel meer sfeer dan het gewone licht, daarnaast verlichten ze deze donkere dagen.

Kerstmis is voor mij een tijd om met mensen die ik graag om me heen heb door te brengen en te genieten van de dingen die ik hebt en de dingen die ik in mijn leven kan doen. Nadenken over de dingen waar ik dankbaar voor ben, maakt me gelukkig. Ik kwam erachter dat er heel veel dingen zijn waar ik heel dankbaar voor ben. Bijvoorbeeld; mijn vrienden die er altijd voor mij zijn, mijn vriendje en mijn familie. Maar ook het feit dat ik de studie kan die die past bij mijn passie; Industrieel ontwerpen.

Dus laten we deze Kerst blij zijn. Wens degenen waarvan je houdt het beste voor het komende jaar en bedank ze voor dat ze altijd bij je zijn.

8 thoughts on “N˚43 .Christmas Lights.

 1. Natascha - Beautyopinie says:

  Is het serieus nog 27 dagen? Ik had er nog niet zo bij stil gestaan maar de tijd gaat zo snel. Ik vind het heel mooi gezegd, dat is waar het om gaat 🙂

 2. hillybillybeauty says:

  Ik ben gek op kerst en kerstlampjes. Gisteren rond mijn raam gehangen ❤

 3. Tania says:

  Prachtige foto. Ik kijk ook uit naar kerst maar eerst nog de tweede verjaardag van mijn zoontje

 4. Ik kan niet wachten! Wij vieren dit jaar kerst met vrienden in de sneeuw! Zo’n zin in

 5. Jouvence says:

  Mooie foto! Wij hebben ook alle kerstversiering al staan.

 6. Ik heb zelf gisteren de boom eindelijk opgezet, luister al sinds 1 november kerstmuziek! Kan echt niet wachten, hihi.

 7. Hoi, leuke winactie. Ik doe graag mee! Het lijkt me leuk om een van zo’n posters te winnen, want je weet maar nooit je kunt altijd winnen! Ik zou dan voor de strandfoto kiezen, want het ziet er heel rustgevend uit. Ik heb je gevolgd en op mijn story gezet @netflixslimes_
  Veel succes iedereen en fijne feestdagen! ❣️🎉

  • Je hebt echter wel op de verkeerde post een reactie achter gelaten 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge