Studio Bruin

Industrial Design Studio & Photographer

Gallery Print from Saal-Digital – Product review

Eindhoven, The Netherlands

LUMIX G7 + LUMIX G vario 1:3.5-5.6/14-42 ASPH

It feels like a long time ago when I wrote something about my shoot at the industrial area. But I am back with some new exclusive material where the whole shoot was about.

Saal-Digital and I already co-operated earlier but we put our hands together again. This time I was able to create a wall decoration. I took one of my favorite pictures from that shoot. This selecting process was kind of hard to do, because I made a lot of pictures that day which represent the feeling of how it is to be there. I wanted to take that feeling into my home, because the industrial area where I went to is my go to place if I want to do some fun things with my friends and if I want to get inspired.

I choose Gallery Print to print my picture on. I chose this because it has an amazing shine and the back is strongly made and there is no possibility to look through the glass. On the back I wanted a suspension system which would go well together with the suspension system I have at home.

When I received the package I was stoked! I was really curious about how it would look and if it would be as I imagined. Everything I had in mind came out. The picture looks more than perfect and even better than before. The quality of Saal-Digital is amazing, again. Till so far they always delivered the best possible quality. It was packed very safe and the glass even had a protection layer on top for extra security.

Can I recommend Saal-Digital? For sure! I love this company and their products.

 

And I have something amazing which I can share with you! Saal-Digital gave me a code especially for you. With this code you will get €20 discount at a spending of €39,95. You can use this code when creating a photo album or a wall decoration!

The code: YVONNEBRUIN20-40  (valid until 31.05.2019)

 


 

Het voelt een lange tijd geleden dat ik iets schreef over mijn shoot op een industriegebied. Maar ik ben terug! Met nieuw exclusief materiaal waar de hele shoot om ging.

Saal-Digital en ik hebben al eens eerder een product gemaakt, maar we hebben onze handen weer bij elkaar geslagen. Deze keer had ik de mogelijkheid om een ​​muurdecoratie te maken. Ik nam een ​​van mijn favoriete foto’s van de shoot. Dit selectieproces was best moeilijk om te doen, omdat er veel foto’s waren die ik erg vet vind en het gevoel van dit gebied weergeven. Ik wilde dat gevoel mijn huis in brengen, want ik kom er graag.

Ik koos voor Gallery Print om mijn foto op te laten printen. Ik koos hiervoor omdat het er geweldig uit ziet en er is geen mogelijkheid om door het glas te kijken door de achterlaag. Op de achterkant koos ik voor een ophangsysteem die past bij het ophangsysteem bij mij thuis.

Toen ik het pakket ontving was ik super enthousiast! Ik was erg benieuwd naar hoe het eruit zou zien en of het zou zijn zoals ik me had voorgesteld. Alles wat ik me voor kon stellen bleek te kloppen. De foto ziet er perfect uit en zelfs beter dan puur alleen de foto op mijn computer. De kwaliteit van Saal-Digital is wederom geweldig. Tot nu toe wordt altijd de best mogelijke kwaliteit geleverd. Het was erg veilig verpakt en het glas had een beschermlaag bovenop voor extra veiligheid.

Kan ik Saal-Digital aanbevelen? Zeker! Ik hou van dit bedrijf en hun producten.

 

En ik heb iets geweldigs dat ik met jullie kan delen! Saal-Digital heeft me een code gegeven, voor jullie. Met deze code krijgt je € 20 korting bij een besteding van € 39,95. Je kunt deze code gebruiken bij het maken van een fotoalbum of wanddecoratie!

De code: YVONNEBRUIN20-40 (geldig tot en met 31.05.2019)

 

Instagram | Facebook | Pinterest | Bloglovin’ | Twitter

10 thoughts on “Gallery Print from Saal-Digital – Product review

  1. Wat een mooie foto, als de rest net zo mooi is snap ik heel goede dat je moeite had met kiezen. Het resultaat is ook erg mooi. Ik moet zeggen dat ik ook altijd tevreden ben over de kwaliteit die zij bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge