Studio Bruin

Industrial Design Studio & Photographer

Hero-on-socks for DI Awareness

Di Awareness

Created by Cato (13 years old)

 

Lumix G7 + Olympus 45/1.8 ET-M

With every pair of sold socks you help someone somewhere in the world.  Become a real Hero-on-Socks yourself  with each bought pair and you improve the world. For these socks you become a hero for DiAwareness who has set itself the goal to financially support the scientific research into the cure of Type 1 diabetes, to accelerate the healing for the children. The socks are created for and by children with Type 1 diabetes. Creating positivity, cheerfulness and enthusiasm for and through these heroes!

The socks are made in Italy by an old family business from the Brescia region that works with the best organic cotton varieties. The socks from Hero-on-socks are very comfortable and also contribute to a better world.

These yellow appearances are designed by Cato. She is 13 years old and has Type 1 herself. Due to the fact that she created these socks I feel even more involved when wearing them. They may be very striking accessories at your feet, but together with a pair of cool sneakers and a cool outfit you can really rock them!

 


Bij elk paar verkochte sokken help je iemand ergens op de wereld. Dus bij elk paar sokken dat je draagt word jij een echte Held-op-Sokken en verbeter je de wereld. Voor deze sokken word je een held voor DiAwareness die zich als doel heeft gesteld om het wetenschappelijk onderzoek naar genezing van Type 1 diabetes financieel te ondersteunen, om de genezing voor deze kinderen te versnellen, en op deze manier de mogelijkheden hiertoe krijgt.
De sokken zijn gecreëerd voor én door kinderen met Type 1 diabetes. Het creëren van positiviteit, vrolijkheid en enthousiasme voor en door deze diabikkels!

De sokken worden gemaakt in Italië door een echt familiebedrijf uit de Brescia regio dat werkt met de beste organische katoensoorten. De Hero-on-socks zitten erg comfortabel en daarnaast dragen ze bij aan een betere wereld.

Deze gele verschijningen zijn ontworpen door Cato. Zij is 13 jaar en heeft zelf Type 1. Juist doordat zij deze sokken heeft bedacht voel ik mij nog meer betrokken. Het zijn misschien wel erg opvallende accesoires aan je voeten, maar samen met een paar vette sneakers en een toffe outfit kan je ze echt rocken!

One thought on “Hero-on-socks for DI Awareness

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge