Studio Bruin

Industrial Design Studio & Photographer

Design portfolio

Design heeft het vermogen om nieuwe innovatieve en krachtige producten en diensten te creëren. En ik heet je graag welkom in mijn designwereld, waar ik de producten en diensten deel die ik de afgelopen jaren heb gecreëerd. Kijk, geniet en neem bij interesse contact op!

Design met positieve impact

Dit ben ik

Ik ben een ontwerper die gebruikersgerichte, innovatieve oplossingen creëert die gebruikers empoweren, blij maken en het milieu ten goede komen. Ik gebruik circulaire en gebruikersgerichte ontwerpmethoden, betrokkenheid van belanghebbenden en ontwerpdenken om hoogwaardige, duurzame producten met nieuwe zakelijke kansen te creëren. Door mijn sterke organisatorische vaardigheden en gebruik van gebruikersonderzoek en visuele communicatie om de behoeften van belanghebbenden te begrijpen kan ik praktische, toegankelijke innovaties creëren.

Wil je meer leren over wie ik ben? -> klik snel verder!

mijn visie

Ik ben van mening dat ontwerpers op waarde gebaseerd en gebruikersgericht ontwerp en onderzoek moeten integreren om betekenisvolle, positieve en impactvolle producten te creëren die gebruikers in hun kracht doen staan en blij maken. Circulaire ontwerpprincipes moeten worden gebruikt om milieuvriendelijkere en veelzijdigere producten te creëren. Door op de hoogte te blijven van nieuwe kennis en innovaties kunnen ontwerpers toekomstbestendige producten creëren die duurzaam, repareerbaar en recyclebaar zijn.

Wil je meer leren over waar ik voor sta? -> klik snel verder!